Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0

Aqua Lung snorkelset

Aqua Lung is een merk dat we aanraden als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige snorkelset. Dit merk is begonnen met het ontwerpen en produceren van duik- en snorkelmateriaal in de jaren 40 en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren en hoogstaande producent. Hun doel? Jou met vertrouwen en op comfortabele wijze de onderwaterwereld laten ontdekken.

Genieten van de onderwaterwereld met een Aqua Lung snorkelset

Een snorkelset van Aqua Lung is verkrijgbaar met snorkelbril, snorkel en eventueel met snorkelvinnen. Ga je voor een snorkelset zonder snorkelvinnen, dan kun je deze vinnen of zwemvinnen eventueel los kopen. Je bent er bij Aqua Lung in ieder geval van verzekerd dat je met hun snorkelset zorgeloos van de onderwaterwereld kunt genieten. De snorkelspullen sluiten namelijk mooi aan, zonder te strak te zitten of water door te laten. Het comfort van een snorkelset van dit merk zorgt ervoor dat jij je enkel nog hoeft te verwonderen over al het moois dat je onder water tegenkomt.

Plaats je bestelling online en profiteer van snelle levering

Scuba World is dé duik- en snorkelspecialist met een winkel in Arnhem en een online shop. Bestel je online? Dan profiteer je van een snelle levering van je pakketje. Bestellingen die vóór 17.00 uur worden geplaatst, leveren we (indien op voorraad) namelijk de volgende dag al. Bovendien verzenden we bestellingen met een waarde van € 40,- of meer zonder verzendkosten. Heb je vragen of wil je professioneel advies? Bel dan naar +31 26 37 02 840, vul het contactformulier in of kom langs in Arnhem.

ScubaWorld