Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0
Rated 5,0 out of 5

Betaalmogelijkheden

Bij Scuba World kunt u op verschillende manieren uw bestelling betalen. Het afrekenen en de betaling loopt via een beveiligde (secured https://) internetverbinding en is daardoor afgeschermd voor onbevoegden. De betaalmogelijkheden worden tijdens het invoeren van uw bestelling in de betaalmodule aangegeven. U kunt hierbij kiezen uit de volgende opties:

Betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Vooruit betalen
  • Sofort Banking
  • MisterCash

iDEAL (alleen voor Nederlandse bankrekeninghouders)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Meer informatie vindt u hier.


Vooruit betalen

Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en ordernummer. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, nemen wij uw bestelling in behandeling. Houdt u er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen duurt. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de goederen in ontvangst kunt nemen. Daarvoor hebben wij echter wel uw hulp nodig. Let op de volgende punten, deze zijn noodzakelijk om uw opdracht correct te kunnen verwerken:
Vermeld uitsluitend het ordernummer uit uw bevestiging in het opmerkingenveld in. Wanneer u een overschrijvingsformulier met de hand invult doe dit dan in blokletters voor een betere leesbaarheid.
Geef altijd het exacte bedrag op! Wanneer u dit bedrag afrond kan uw betaling niet direct worden opgemerkt en kan de levering vertraging op lopen.

U kunt gebruik maken van de volgende rekeningnummers:

ING Bank:
IBAN: NL66INGB0007019207
SWIFT-BIC: INGBNL2A

NB: Wanneer binnen 10 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen.


SOFORT BANKING

SOFORT Banking is de directe betaalmethode van SOFORT AG. Met SOFORT Banking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van SOFORT Banking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen – u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.

SOFORT Banking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

Meer informatie vindt u hier.


MisterCash

MisterCash in een betaalmethode voor Belgische rekeninghouders. Mistercash is een populairdere manier van betalen in Belgie. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Met MisterCash is het mogelijk om internettransacties te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit natuurlijk een zeer practische manier van betalen.

Meer informatie vindt u hier.


Kosten bij annulering

Bij het crediteren van een betaling kan Scuba World de gemaakte kosten in rekening brengen. Het betreft hier de kosten voor de betaaltransactie en de terugstorting, welke door de banken in rekening worden gebracht aan Scuba World.

ScubaWorld