Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0

Beuchat duikspullen

Beuchat is één van de bekendste merken op het gebied van duikspullen. Bij de ontwikkeling van hun duikspullen, voornamelijk hun duikpakken, maakt Beuchat gebruik van de expertise van Franse ontwerpers. De exclusieve patronen die deze specialisten ontwerpen en toepassen, maken dat de duikpakken van dit merk zeer comfortabel en van uitstekende kwaliteit zijn. Het duikmateriaal van Beuchat is dan ook aan te raden als je je duikprestaties wilt verbeteren.

Het ruime assortiment aan Beuchat duikspullen

Bij Scuba World kun je zowel online als in de winkel in Arnhem duikspullen van Beuchat kopen. In het ruime assortiment vind je onder meer diverse soorten duikpakken met verschillende stofdiktes. Deze pakken sluiten dankzij de stretchstof mooi aan en zorgen voor een hoge thermische bescherming. Ook consoles met diepte- en luchtdrukmeter, ademautomaten en duikvinnen zijn verkrijgbaar van dit merk. Je kunt met de duikspullen van Beuchat een groot deel van jouw duikuitrusting compleet maken.

Bestel online of bezoek de winkel in Arnhem

Scuba World is dé specialist in duik- en snorkelspullen. Je kunt bij ons duikspullen kopen van Beuchat, maar ook van merken als Cressi, BARE en Mares. Heb je het geschikte materiaal gevonden? Plaats dan je bestelling eenvoudig online. Doe je dit vóór 17.00 uur, dan heb je je pakket de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de € 40,- verzenden we bovendien gratis. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Arnhem. Heb je vragen? Neem telefonisch contact met ons op via +31 26 37 02 840 of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag.

ScubaWorld