Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0

Duikhorloge van Suunto

Met een duikhorloge van Suunto heb je met één apparaat allerlei gegevens bij de hand die van pas komen tijdens het duiken. Dat maakt het duiken een stuk veiliger, zeker wanneer je in onbekende of troebele wateren duikt. Scuba World is ‘authorized dealer’ van Suunto, waardoor je bij een duikhorloge van dit merk altijd van volledige fabrieksgarantie, een duidelijke factuur en een goede gebruiksaanwijzing profiteert. Bovendien staan we altijd klaar met professioneel advies.

Heb allerlei belangrijke informatie bij de hand met een duikhorloge van Suunto

Een duikhorloge is ook wel een duikcomputer die je om je pols draagt en dat is niet verwonderlijk, als je bekijkt wat dit apparaat allemaal kan. Zo ontvang je dankzij een duikhorloge allerlei informatie over de duiktijd, duikdiepte en belangrijke decompressiestops. Bovendien is het horloge zo afgeperst, dat deze volledig waterdicht is en de waterdruk aankan. Zo ben je ervan verzekerd dat je met een duikhorloge van Suunto een veilige, comfortabele duik maakt.

Profiteer van goede service

Bij Scuba World staan we graag klaar met goede, persoonlijke service voor jouw Suunto duikhorloge. Is de batterij bijvoorbeeld leeg? Dan verwisselen we deze graag voor je. Daarnaast verzenden we jouw online bestelling gratis als deze € 40,- of meer waard is en ontvang je deze de volgende dag in huis als je deze voor 17.00 uur bestelt. Wil je liever onze duikwinkel in Arnhem bezoeken en ons duikmateriaal en onze duikaccessoires ontdekken? Je bent natuurlijk van harte welkom! Als je vragen hebt, helpen we je graag via +31 26 37 02 840 en het contactformulier.

ScubaWorld