Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0
Rated 5,0 out of 5

Duikteam Scuba World Arnhem

Door je aan te sluiten bij duikteam Scuba World Arnhem maak je deel uit van een groep enthousiaste mensen die allemaal graag hetzelfde doen als jij: duiken! Als onderdeel van dit team heb je altijd een duikbuddy om mee te duiken, word je meegenomen naar verschillende duiklocaties en doe je mee aan veel verschillende activiteiten. Bovendien is duiken met een groep natuurlijk een stuk gezelliger dan alleen. Geniet samen met duikteam Scuba World Arnhem van de diversiteit in binnen- en buitenland. Het aansluiten bij ons duikteam is kosteloos. 

De activiteiten van duikteam Scuba World Arnhem

Het hele jaar rond worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voor een overzicht van de activiteiten kun je onze agenda raadplegen of onze evenementen via ons platform. In de winterse periode, van 1 november tot 1 april, zijn dit over het algemeen indoor duikactiviteiten. Vanaf 1 april komt iedereen uit zijn winterslaap en start het buitenduikseizoen weer. Met ons duikteam duiken we dan een tot driemaal in de week op een duiklocatie in de directe omgeving van Arnhem. Voor de afwisseling zoeken we soms ook een duiklocatie op die iets verder uit de buurt ligt. Daarnaast gaan we twee keer in het jaar een weekend naar Zeeland,dit zijn erg gezellige weekenden met veel mooie duiken. Tussendoor worden er ook spontaan activiteiten georganiseerd die niet in de agenda verwerkt zijn. Deze worden gecommuniceerd via Facebook en ons eigen platform op Discord. Houd onze agenda, het duikbord in de winkel en onze Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwste evenementen.

Facebook: Scuba World.

Alle voordelen op een rijtje

 • Onderdeel van een enthousiast duikteam met duikers uit Arnhem en directe omgeving.
 • Deelname aan een ruim activiteiten aanbod.
 • 1 tot 3 geplande buitenduiken per week tijdens ons buitenduikseizoen.
 • Altijd een buddy om mee te duiken.
 • Als eerste op de hoogte van speciale kortingen.
 • Variatie in duiklocaties.
 • 2 Zeelandweekenden per jaar.
 • Interessante dagtripjes.
 • Interessante duikvakanties.
 • Toegang tot de Facebookpagina: Scuba World
 • Toegang tot ons platform op Discord

Je bent vrij om aan alles deel te nemen, maar je bent nergens toe verplicht.

Lidmaatschap Duikteam Scuba World Arnhem

Iedere vrijdagavond trainen wij van 19.00-20.00 uur in het zwembad Sportsplanet Westervoort. Als gebrevetteerde duiker volg je 3 a 4 keer per maand een training gericht op het ontwikkelen van jouw vaardigheden, comfortlevel, bouyancy en trim. Elke laatste vrijdag van de maand is er een vrije training en kan je voor jezelf oefenen.
Erg leuk om elke week met het duiken bezig te blijven. Dit oefen je met je eigen duikset. 
Het lidmaatschap is €25,00 in de maand en als extra mag je je duikfles onbeperkt in de winkel bijvullen. 
Heb je jouw duikset nog niet compleet? Dan kan je er ook voor kiezen om ons lidmaatschap inclusief materiaal te kiezen.
Voor €37,00 in de maand maak jij onbeperkt gebruik van duikfles, automatenset en duikvest voor het duiken in het zwembad of buitenwater. 

Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken? Loop dan eens een keer de duikwinkel in Arnhem binnen en duik mee een keer met het duikteam. Proef de sfeer en wie weet zien we je nog vaker terug. Wil je graag duiken met het team, maar beschik je nog niet over het juiste duikmateriaal? Je kunt je duikspullen kopen in onze online shop of winkel, maar hebt ook de mogelijkheid om duikmateriaal te huren. Wij helpen je hier graag bij. Bel voor meer informatie gerust naar +31 26 37 02 840.

 

groepsfoto

Hoe word ik lid?
Loop eens een keer de duikwinkel binnen en duik mee. Proef de sfeer.
En als je het gezellig vindt, dan zien we je graag nog eens terug.

Discord
Scuba World Arnhem heeft een besloten groep op discord waar iedere duiker lid van mag worden. De meeste duikers komen uit de regio Gelderland. In deze groep vind je diverse kanalen over duiken. Denk aan een kanaal voor fotografie, reizen, buddy gezocht en andere onderwerpen.
Ook vind je hier onze actuele evenementenkalender waar je je gemakkelijk kunt aanmelden.

Wordt lid van onze discord groep

ScubaWorld