Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0
Rated 5,0 out of 5

Onderhoud aan je duikmateriaal

Onderhoud aan je duikmateriaal is erg belangrijk als je nog lang plezier wilt hebben van je duikspullen. Goed onderhouden duikspullen zorgen er niet alleen voor dat je comfortabeler duikt, maar ook dat problemen tijdens het duiken beperkt blijven. Bij Scuba World in Arnhem kun je allerlei producten kopen ter onderhoud aan je duikmateriaal. Hierdoor duik je snel weer zorgeloos met jouw duikspullen het water in.

Onderhoud voor allerhande duikmateriaal

In ons aanbod vind je allerlei producten voor het onderhoud van je duikmateriaal. Van smeermiddel voor de ritsen van je nat- of droogpak tot complete toolkits om elementair onderhoud aan je duikuitrusting uit te voeren. Ook producten die het duiken een stuk comfortabeler voor je maken, zoals talkpoeder en anti-condensspray voor je duikbril, zijn verkrijgbaar in ons assortiment. Je kunt bij Scuba World in Arnhem ook terecht voor bepaalde diensten die bijdragen aan het onderhoud van je duikmateriaal. Zo kun je door ons bijvoorbeeld je duikfles laten keuren en eventueel inwendig laten bestralen. Belangrijke taken, want deze keuring dient elke vijf jaar verplicht uitgevoerd te worden.

Bestel jouw producten online of kom langs in de winkel

Heb je de juiste producten voor het onderhoud aan jouw duikmateriaal gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze online shop. Bestellingen die vóór 17.00 uur gedaan zijn, ontvang je de volgende dag in huis. Natuurlijk ben je ook welkom in onze fysieke winkel in Arnhem, waar we je ook kunnen helpen met bijvoorbeeld de keuring van je duikfles. Als je meer informatie wilt, bel je naar +31 26 37 02 840 of vul je het contactformulier in.

ScubaWorld