Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0

Een snorkelset van Mares

Met een snorkelset van Mares heb je kwalitatief hoogwaardige, comfortabele snorkelspullen om heerlijk te kunnen snorkelen. Mares is een gerenommeerd snorkelmerk dat al jaren bekendstaat om hun producten van goede kwaliteit. Scuba World is een ‘authorized dealer’ van dit merk. Je koopt jouw snorkelset van Mares dan ook heel eenvoudig in onze online shop of winkel in Arnhem. Ontdek het aanbod!

De onderwaterwereld ontdekken met een snorkelset van Mares

Als je gaat snorkelen, wil je natuurlijk snorkelmateriaal hebben dat fijn zit en waarmee je je vrij kunt bewegen. Je snorkelt immers om ontspannend en zorgeloos te genieten van al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft. Met een professionele snorkelset van Mares is dat zeker mogelijk. Deze snorkelsets zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen die goed aansluiten op je gezicht en lichaam. De specificaties verschillen per serie-uitvoering; lees deze dus gerust en vraag indien gewenst meer informatie bij ons aan. Ben je benieuwd naar snorkelsets van andere merken? Bekijk dan eens ons aanbod van snorkelsets van bijvoorbeeld Tusa, Cressi of Aqua Long.

Bestel online of kom langs

Een snorkelset van Mares is een goede aankoop als je regelmatig snorkelt en op zoek bent naar snorkelmateriaal van hoogwaardige kwaliteit. Heb je een geschikte snorkelset gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop. Bestellingen met een waarde van € 40,- of meer verzenden we gratis en als je voor 17.00 uur bestelt, ontvang je deze de volgende dag al in huis. Uiteraard verwelkomen we je ook graag in onze winkel in Arnhem. Heb je vragen? Bel naar +31 26 37 02 840 of vul het contactformulier in.

ScubaWorld