Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0

Tusa snorkelset

Met een Tusa snorkelset snorkel je comfortabel en zorgeloos in het water. Tusa is een Japans merk dat al meer dan 60 jaar snorkels en andere watersportproducten ontwerpt en produceert. Vanaf de start van dit bedrijf zijn de producten altijd gemaakt van de beste materialen, waarbij hoogwaardige kwaliteit en innovatie voorop staan. Als je dus op zoek bent naar een fijne snorkelset waar je lang plezier van beleeft, dan doe je er goed aan om een set van Tusa aan te schaffen.

Een Tusa snorkelset en vele andere duikspullen

Je kunt bij Scuba World verschillende soorten professionele snorkelsets van Tusa kopen. De sets bevatten in de basis allemaal een snorkelbril en snorkel en zijn aanvullend verkrijgbaar met een set snorkelvinnen. Elke snorkelset van Tusa heeft eigen eigenschappen. Wil je de snorkelspullen van dit merk, dus de snorkel, snorkelbril en snorkelvinnen, liever los aanschaffen? Ook dat is mogelijk! Bovendien kun je van dit merk nog meer snorkelmateriaal kopen, zoals snorkelmaskers en bungeestraps voor je snorkelvinnen. Stuk voor stuk fijne en kwalitatief hoogwaardige producten waarmee je urenlang snorkelplezier beleeft.

Plaats je bestelling online en profiteer van snelle verzending

Bij Scuba World profiteer je van diverse voordelen als je jouw Tusa snorkelset online bestelt. Zo verzenden we bestellingen met een bestelwaarde van € 40,- of meer gratis. Bestel je vóór 17.00 uur? Dan ligt jouw pakketje de volgende dag al bij je op de mat. Natuurlijk ontvangen we je daarnaast graag in onze winkel in Arnhem. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Kom bij ons langs, bel naar +31 26 37 02 840 of vul het contactformulier in en we staan graag voor je klaar.

ScubaWorld