Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0
Rated 5,0 out of 5

Zwemvinnen en andere -accessoires

Dankzij accessoires zoals zwemvinnen en ergo bells bouw je meer spierkracht op en ontwikkel je het benodigde uithoudingsvermogen. Aquatische workouts zorgen voor een effectieve verbranding van calorieën, low-impact en een constante weerstand. Dit helpt om fit te worden én om het ook te blijven. Breng jouw aquatische workout naar een hoger niveau!

Waarom gebruik je zwemvinnen?

Zwemvinnen staan erom bekend dat je er sneller mee vooruit komt door het water dan met duikvinnen of snorkelvinnen. Je kunt ze tijdens je workout in het water gebruiken om meer spierkracht op te bouwen, maar ze geven ook een fijne zwemsnelheid tijdens snorkelen of zwemmen. Er bestaan ook lichtere varianten die een optimale afzetbeweging hebben zodat je het beste uit jouw watersport of -activiteit haalt. Ook kun je zwemhandschoenen en -vinnen gebruiken bij zwemlessen voor meer stuwkracht. Is aquajogging of aquarobics jouw passie? Gebruik dan ergo bells voor een efficiënte workout dankzij de waterweerstand!

Profiteer van onze voordelen

Bij Scuba World zijn we ‘authorized dealer’ van verschillende merken, zoals Cressi en Aqua Sphere. Dit betekent dat je niet alleen professioneel advies van ons ontvangt, maar ook volledige fabrieksgarantie en een duidelijke factuur. Ga snel het water in met jouw nieuwe zwemvinnen! Bestel jouw zwemvinnen of andere -accessoires vóór 17.00 uur in onze webshop en ontvang ze de volgende werkdag al thuis. Bij bestellingen boven de € 40,- rekenen we bovendien geen verzendkosten aan. Als je vragen hebt, bel je naar +31 26 37 02 840 of bezoek je onze winkel in Arnhem.

ScubaWorld