Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0

Duikcamera kopen

Door een duikcamera te kopen, heb je een apparaat om al jouw onderwateravonturen vast te leggen! Laat anderen de prachtige koraalriffen in de onderwaterwereld door jouw ogen zien, of toon trots alle vissen die je gespot hebt tijdens je laatste duikvakantie. Wat je ook vast wilt leggen; een duikcamera doet het voor je. Bij Scuba World vind je een ruim aanbod aan duikcamera’s die je kunt kopen: van de robuuste actiecamera tot een geavanceerde duikcamera met ‘spiegelreflex voor onder water’. Vertaal de prachtige onderwaterwereld op je scherm.

Profiteer van vele functies als je besluit een duikcamera te kopen

Een duikcamera moet tegen een stootje kunnen. Deze moet bestand zijn tegen (zout) water, kou, zand en stof, zodat de camera zelfs in de meest extreme omstandigheden blijft werken. De bediening is bovendien erg natuurlijk en makkelijk, zelfs onder water. Dankzij de duiklamp beschik je bovendien over een helder zicht. Als je een duikcamera gaat kopen, bekijk dan altijd goed tot welke diepte je de duikcamera kunt gebruiken. Sommigen kunnen namelijk wel tot 30 meter diepte meegenomen worden! Deze robuuste camera’s zijn niet alleen geschikt voor diepzeeduiken, maar ook voor actiesporten als raften. Naast een duikcamera kun je bij ons bovendien een duikcomputer met bijbehorende opberghoes kopen. Zo beschik je altijd over de juiste apparatuur om jouw avontuur vast te leggen!

Bestel jouw duikcamera bij een ‘authorized dealer’

Scuba World uit Arnhem is ‘authorized dealer’ van alle merken in onze collectie. Daarom ben je bij ons altijd verzekerd van de volledige fabrieksgarantie, een duidelijke factuur en een handige gebruiksaanwijzing voor jouw camera. Als je de duikcamera van je dromen gevonden, dan kun je deze eenvoudig via de webshop kopen. Bij bestellingen boven de € 40,- rekenen we geen verzendkosten. Bestel je voor 17.00 uur? Dan leveren we jouw bestelling de volgende dag nog thuis! Heb je nog vragen? Stel ze dan via het telefoonnummer +31 26 37 02 840 of via het contactformulier.

ScubaWorld