Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5,0
Rated 5,0 out of 5

Spaarpunten

Het spaarsysteem van Scuba World is zeer eenvoudig. Bij elke aankoop die u doet in onze online winkel ontvangt u spaarpunten. U kunt bij een volgende bestelling de spaarpunten inwisselen en zo een extra korting krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken en beginnen met winkelen!

Hoe werkt het spaarsysteem:

Stap 1: Maak een gratis onlineaccount aan.

Stap 2: Koop een of meerdere producten uit onzeonline winkel. Bij elk product dat u koop ontvangt u spaarpunten. De spaarpunten worden aanuw persoonlijk accounttoegewezen wanneer de bestelling naar u is verzonden.

Stap 3: Bij een volgende aankoop kunt u aan de kassa de spaarpunten inwisselen en ontvangt u een extra korting.

* Let op:Er worden geen spaarpunten toegekend bij kortingsbonnen, cadeaubonnen.

Over uwspaarpunten:

  • Spaarpuntenwordentoegewezen aan uw account.U ontvangt u spaarpunten nadat u bestelling is afgeleverd. U ontvangt hierover een email.
  • U kunt ook op uw persoonlijk account inloggen om te kijken hoeveel spaarpunten u op dit moment heeft.
  • Het aantal spaarpunten dat u bij een aankoop ontvangt is in verhouding voor elk artikel gelijk ongeachtde gebruiktevaluta.
  • Bij het retourneren van uw aankoop of een gedeelte van uw aankoop zullen de verstrekte spaarpunten geheel of gedeeltelijk in mindering worden gebracht.
  • Ons spaarpuntensysteem is bedoeld om internetaankopen te stimuleren. Ze worden niet toegewezen bij telefonische aankopen of bij aankopen in onze winkel.
ScubaWorld