Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5.0
Rated 5.0 out of 5

SSI duikopleidingen

Scuba World Arnhem is een SSI Diamond Divecenter en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van duikopleidingen en duikcursussen. Van beginner tot instructeur en van jong tot oud: iedereen is welkom om een duikcursus te volgen bij onze duikschool in Arnhem. Onze ervaren en professioneel opgeleide instructeurs en assistenten zorgen dat je op een leuke en veilige manier jouw duikbrevet haalt. Ontdek de vele mogelijkheden die Scuba World aanbiedt op het gebied van SSI duikopleidingen!

SSI duikopleidingen voor elk niveau bij onze duikschool in Arnhem

Droom je ervan om de onderwaterwereld te ontdekken? Lijkt het je heerlijk om zorgeloos in diepe wateren over heel de wereld te duiken en te genieten van al het moois dat je onder water tegenkomt? Dan is een duikcursus van Scuba World, dé duikschool in Arnhem, echt iets voor jou. In ons ruime aanbod SSI duikopleidingen vind je namelijk altijd een cursus die past bij jouw niveau en bij het doel dat je uiteindelijk wilt behalen. Of je nu beginnend duiker bent en geïntroduceerd wilt worden in de sport of je hebt je brevet al gehaald en je wilt je skills perfectioneren: onze ervaren instructeurs begeleiden je met veel enthousiasme en professionaliteit.

Wat je kunt verwachten bij SSI duikopleidingen

Scuba World in Arnhem is een duikschool waar je SSI duikopleidingen kunt volgen. SSI duikopleidingen zijn gericht op ‘student focused learning’. Dit wil zeggen dat de instructeur de les kan aanpassen naar het niveau en de leersnelheid van de duikers in de les. Een bewezen succesvolle manier om duikvaardigheden aan te leren én te verbeteren. Nadat je je SSI duikbrevet heb gehaald bij onze duikschool in Arnhem, beschik je over een wereldwijd erkend brevet, waardoor je bij duikcentra overal ter wereld kunt gaan duiken. Bovendien kun je lid worden van het duikteam van Scuba World en meedoen met de vele leuke duikactiviteiten die georganiseerd worden!

Vraag meer informatie bij ons aan of meld je direct aan

Kun je niet wachten om te beginnen? Lees in het aanbod duikopleidingen meer informatie over een duikcursus bij Scuba World in Arnhem en vraag gerust meer informatie aan. Bel hiervoor naar +31 26 37 02 840 of vul het contactformulier in dat je op elke cursusinformatiepagina vindt. Als je je direct wilt aanmelden, neem je contact met ons op voor het maken van een afspraak. Duik in de onderwaterwereld met een duikcursus van Scuba World, dé duikschool in Arnhem!

ScubaWorld