Gratis verzending vanaf 40,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
3.4
Rated 3.4 out of 5

Duikteam Scuba World Arnhem

Door lid te worden van duikteam Scuba World Arnhem, maak je deel uit van een groep enthousiaste mensen die allemaal graag hetzelfde doen als jij: duiken! Als lid van dit team heb je altijd een duikbuddy, word je meegenomen naar duiklocaties waar je anders nooit zou komen en doe je mee aan activiteiten waar je anders nooit aan mee zou doen. Bovendien is duiken met een groep natuurlijk een stuk gezelliger dan alleen. Geniet samen met duikteam Scuba World Arnhem van de diversiteit in binnen- en buitenland.

De activiteiten van duikteam Scuba World Arnhem

Het hele jaar rond worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voor een overzicht van de activiteiten kun je onze agenda raadplegen. In de winterse periode, van 1 november tot 1 april, zijn dit over het algemeen indoor duikactiviteiten. Vanaf 1 april komt iedereen uit zijn winterslaap en start het buitenduikseizoen weer. Met ons duikteam duiken we dan een tot driemaal in de week op een duiklocatie in de directe omgeving van Arnhem. Voor de afwisseling zoeken we soms ook een duiklocatie op die iets verder uit de buurt ligt. Daarnaast gaan we twee keer in het jaar een weekend naar Zeeland; erg gezellige weekenden met veel mooie duiken. Tussendoor worden er ook spontaan activiteiten georganiseerd die niet in de agenda verwerkt zijn. Deze worden gecommuniceerd via Facebook en de groepsapp. Houd onze agenda, het duikbord in de winkel en onze Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwste evenementen.

Facebook: Duikteam Scuba World en Facebook: Scuba World.

Alle voordelen op een rijtje

 • Lid van een enthousiast duikteam met duikers uit Arnhem en daarbuiten.
 • Deelname aan een ruim activiteiten aanbod.
 • 1 tot 3 geplande buitenduiken per week tijdens ons buitenduikseizoen.
 • Altijd een buddy om mee te duiken.
 • Als eerste op de hoogte van speciale kortingen.
 • Variatie in duiklocaties.
 • 2 Zeelandweekenden per jaar.
 • Interessante dagtripjes.
 • Interessante duikvakanties.
 • Toegang tot de Facebookpagina: Duikteam Scuba World en Scuba World
 • Toegang tot de groepsapp om direct van alle activiteiten op de hoogte te zijn.

Je bent vrij om aan alles deel te nemen, maar je bent nergens toe verplicht.

Hoe word ik lid van duikteam Scuba World Arnhem?

Loop eens een keer de duikwinkel in Arnhem binnen en duik mee met het duikteam. Proef de sfeer en als je het gezellig vindt, dan zien we je graag nog eens terug. Wil je graag duiken met het team, maar beschik je nog niet over het juiste duikmateriaal? Je kunt je duikspullen kopen in onze online shop of winkel, maar hebt ook de mogelijkheid om duikmateriaal te huren. Wij helpen je hier graag bij. Bel voor meer informatie gerust naar +31 26 37 02 840.

groepsfoto

Hoe word ik lid?
Loop eens een keer de duikwinkel binnen en duik mee. Proef de sfeer. 
En als je het gezellig vindt, dan zien we je graag nog eens terug. 

ScubaWorld