Gratis verzending vanaf 65,-Veilig online betalen Klantenbeoordeling
5.0

Duikfles laten keuren

Bij Scuba World kun je terecht om je duikfles te laten keuren. In Nederland moeten duikflessen iedere 5 jaar gekeurd worden. Als je besluit om je duikfles door ons te laten keuren, dan zit hier niet automatisch de service aan je fleskraan bij. Het is verstandig om dit ook iedere 5 jaar na te laten kijken. De fles kun je in zijn geheel bij ons inleveren. Het is prettig als je de fles leeg inlevert. Na 1,5 á 2 weken kun je je duikfles weer bij ons afhalen. Je fles staat dan gevuld voor je klaar.
Duikflessen kunnen gebracht worden t/m donderdagavond in de even weken om ze de zaterdag in de week erop weer af te kunnen halen. 

De prijzen als je je duikfles door ons gaat laten keuren

Voor het laten keuren van je duikfles, de service aan de fleskraan en het eventuele inwendig bestralen* van je fles rekenen we verschillende tarieven.

Tarieven 2023

  • Reguliere fleskeuring € 70,-
  • Service fleskraan € 15
  • *Inwendig bestralen t/m 15L € 25,-

*Wij kunnen aan de buitenkant van de duikfles niet zien of de dikte van de wand nog goed is. Dit wordt tijdens de keuring gemeten. Mocht dit nodig zijn, dan bestralen we de fles zonder eerst om goedkeuring te vragen. Je fles wordt anders namelijk afgekeurd. Er is altijd de kans dat je fles deze behandeling nodig heeft. Mocht dit het geval zijn, dan brengen we € 22,- extra in rekening.

Schakel ons in voor de keuring van jouw duikfles

Onderhoud aan duikmateriaal, zoals het keuren van je duikfles, is zeer belangrijk als je zorgeloos wilt blijven duiken. Wil je je duikfles door ons laten keuren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor de keuring van jouw fles in onze duikwinkel in Arnhem. Hier vind je ook al het duikmateriaal en alle duikaccessoires uit onze collectie. Je bereikt ons telefonisch via +31 26 37 02 840 of door het contactformulier in te vullen.

placeholder-300×300
ScubaWorld